new in

2014-04-30 @ 13:18:33
 

(köpte lite grejer som jag ännu behöver till spanien resan! Svarta jeans shorts från Lindex 24,95euro, Garnier fructis goodbye damage 2,10 euro/st, solkräm från Nivea ca' 6 euro och till sist ännu en deo från Dove i doften granatäpple som kostade typ 4 euro kanske.)

 

Heej på er!

Hade en jätte kort och lätt skoldag idag. Hade först modersmål och sedan hälsokunskap och i hälsokunskapen kollade vi på en film, fool's gold. När vi slutade 11 så for jag, Soffi, Jessi och Selma till stan och gick nu där och på torget för det är marknad idag och imorgon (väl..). Sedan så gick jag och Selma till lindex och till citymarket och så köpte jag shorts och lite andra grejer som jag behöver till spanieeen!! Träffade sedan Soffi och Jessi igen och gick till hese och åt pommes ♥ De for sedan hem men jag och Selma gick ännu tillbaka till marknaden där vi träffade Fanny och Isabella så vi var där med dem före de for hem och jag gick hem. 

Nu sitter jag här hemma på datan och äter godisband som jag köpte på marknaden. Ska säkert packa iväll så att det inte blir till sista kvällen som alltid... 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo