Halloween + Middag med fotbollslaget

2013-10-31 @ 21:23:13
common white girl wc selfie duh?
ghosts4life, det var jag o sandra hehe!Hej! 
Blev en väldigt lyckad dag idag.
Var i skolan från 8.15-16.30...
Nej men jag hade alltså först matta, gymppa, historia och sista timmen kemi. När vi sen typ slutade kl.14.30 så kollade vi på en film i auditoriet med tutorerna (haloween film). Vi kollade på "Now you see me" och den var fett bra! 
Sen när den slutade vid fem så gick jag och jessi & sandra i en timma typ på stan och sen for jessi hem och jagoch sandra for till rosso. 
Vi var och äta där med fotbollslaget och det var jätte mysigt. Jag åt en kyckling-mozarella sallad och gud vad gpd den var, godaste salladen säkert någonsin alltså! Ni kan se på bilderna ovan!
Kom sen hem och övade på ett biologiförhör och nu ska jag sova, godnatt puss & kram!


Premier

2013-10-30 @ 20:31:09


Hej! 
Idag kom de första jultidningsförlgs böckerna + några premier! Godis(hehe) och startapremierna två filmer och en klocka! 
Nu så har jag massa godis! Alltså seriöst en stor hel del!!

Imorgon så är det Halloween i skolan så jag och sandra ska vara samma, men jag berättar inte ennu utan ni får se imorgon, det kommer bilder, men jag tar nog inte kameran så mobilbilder får räcka!
Nu ska jag gå och sova så godnatt på er! puss & kram!


Ben & jerry's pennhållare

2013-10-29 @ 19:24:43

Hej! 
Mamma hade köpt en ben & jerrys och det är verkligen ett mirakel för hon köper aldrig b&j's, för det är så dyrt... Men nu så köpte hon igår fär jag hade födelsedag så jag och jessi smaskade i oss den. Dock tog det två dagar haha för den är ju mega + mättande !!
Men när vi idag hade ätit upp den så diskade jag den och så lade jag i pennor och har sen som en pennställning på mitt skrivbord. Jätte fint ! Om du är en sån som äter b&j's ofta så spara dom och gör nåt kul med dom, dom är så fina så varför skulle man slänga bort dom?
RSS 2.0