A P R I L - F A V O R I T E R

2014-04-30 @ 18:00:00
S K Ö N H E T / S M I N K :
1. essie nagellack "lovie dovie" = favorit nagellack!
 
2. eos läppbalsam, jag kommer inte ihåg vad det heter men det är rosa och doftar jordgubb :) men det är ett super bra läppbalsam! 
 
3. victoria secret bodymist "love spell" = jag har ju rätt många 
bodymists från VS men love spell har jag använt hela tiden nu i april!
 
4. Clarins foundation ever matte = seriöst världens bästa foundation, jag använder den varje dag, den är så klart min favorit!
 
5. maybelline colossal mascara 100% black = ja vad kan jag säga, jag har använt denna + mega plush mascaran hela april 
 
 
R A N D O M :
6. påskgodis, de säljer bara påskgodis på påsken alltså en gång i året och dessa godis har jag ätit non-stop hela april, favorit godis! 
 
7. min plattång, remlington "sleek and curl", har använt den nästan varje dag i hela april, hehe... 
 
 
M U S I K :
Beating heart - Ellie Goulding. Världens bästa låt + den är med i divergent, kan det bli bättre? 
 
 
 
F I L M / T V - S E R I E : 
DIVERGENT, såg den på bio och ja det är helt klart den bästa filmen jag någonsin sett!! 
 
Jag har ju alltid älskat vampire diaries men nu i april har jag kollat en hel del på how i met your mother bara för att jessy kollar på det så det spelas på tv:n 24/7 och den serien är faktiskt bra!
 
 
A P P A R :
som redigeringsapp har jag användt picfx väldigt mycket för det finns en massa fina filter där, dock kostar den
 
wattpad, det är en app där man kan läsa böcker, det är vanliga tonåringar/barn/vuxna som skriver så det är som en blogg, när de har skrivit ett nytt kapitel så kan man läsa + så kan man själv också skriva böcker där. Ok jag vet jag är världens uslaste på att förklara men ni kan gå på google för att få en bättre förklaring! 
 
sportstracker en helt vanlig sportapp som räknar hur långt, hur länge osv. man springer, väldigt bra enligt mig!
 
twitter jag har varit mycket mera på twitter nu i april så följ mig gärna där, mixxiis :)
 
 
 
 
 

 

new in

2014-04-30 @ 13:18:33
 

(köpte lite grejer som jag ännu behöver till spanien resan! Svarta jeans shorts från Lindex 24,95euro, Garnier fructis goodbye damage 2,10 euro/st, solkräm från Nivea ca' 6 euro och till sist ännu en deo från Dove i doften granatäpple som kostade typ 4 euro kanske.)

 

Heej på er!

Hade en jätte kort och lätt skoldag idag. Hade först modersmål och sedan hälsokunskap och i hälsokunskapen kollade vi på en film, fool's gold. När vi slutade 11 så for jag, Soffi, Jessi och Selma till stan och gick nu där och på torget för det är marknad idag och imorgon (väl..). Sedan så gick jag och Selma till lindex och till citymarket och så köpte jag shorts och lite andra grejer som jag behöver till spanieeen!! Träffade sedan Soffi och Jessi igen och gick till hese och åt pommes ♥ De for sedan hem men jag och Selma gick ännu tillbaka till marknaden där vi träffade Fanny och Isabella så vi var där med dem före de for hem och jag gick hem. 

Nu sitter jag här hemma på datan och äter godisband som jag köpte på marknaden. Ska säkert packa iväll så att det inte blir till sista kvällen som alltid... 

 


ny vecka

2014-04-28 @ 15:48:07
hej på er, måndagen nu avklarad och bara två dagar kvar till vi blir lediga. Hade en jätte tung dag i skolan med bara tunga ämnen men im alive.

Just nu kollar jag på vänner aka tv-serien friends, och äter äppel. Ska snart börja plugga matte men skulle inte alls orka.. Men nu har jag bara två prov kvar och sedan inga prov mer, så det är himla skönt!! 
 
melliiiis 


RSS 2.0