studentfester

2014-05-31 @ 18:50:48Var på två studentfester, först på Fias (hon på bilderna ovan) och sedan på vår granne Jessicas. Vi tog en massa bilder när vi var hos grannarna men vi tog med deras kamera så Pontus sa att han kunde skicka bilder åt mig, men vi får se när han gör det.. :) 


Sommarlov!!!

2014-05-31 @ 12:58:09

Sommarlov !!! 

Idag var det då vårfest och efteråt fick vi sommarlov! Det som man har väntat på nu i så många månader. Ska snart på två studentkalas och sedan på kvällen säkert grilla, ha det bra! Selfie tips!

2014-05-30 @ 20:21:38
Halloooo! 
Jag har kommit på världens bästa grej eller mer som ett tips. Jo ni vet ju att min telefon har en spricka på framkameran så jag kan inte ta selfies etc. 
Ni vet säkert alla hur jobbigt det är att ta en selfie med en kompis mobil och sedan skicka den till sig själv, + dom vill oftast inte att man ska ta deras mobiler. 
MEN här kommer er lösning:
 
Ni säger att ni skickar en snapchat åt nån med deras mobil och så tar du en jätte fin selfie och skickar den åt dej själv och sedan tar du screenshot på bilden och så har du din selfie ;-) Jag brukar ofta ta en massa och sedan bara skicka dom till mig heh.
Jag gör detta hela tiden nuförtiden med bl.a. nettes eller jonnas mobil i smyg bara för att det båda har iphone 5 så kvaliten är super bra :) + det bästa är det att om du skickar en snapchat så dom kommer ju aldrig att se den!
lång text iknow, hoppas att ni orka läsa hela!
 
här är några snygga selfies jag idag tog efter träningen med jonnas iphone 5c (:
 


RSS 2.0